Woket scampi med peanøtter og kokosris
Tid 15 mins Porsjoner 4 personer Kjøkken Thai
Ingredienser
  • 2 poser Jasminris, 10 minutter, Boil-in-Bag
  • 1 glass Thai: Coconut Curry
  • 600 g scampi
  • 2 ss finhakket koriander samt noen stilker til pynt
  • 1 finhakket vårløk
  • 2 ss peanøttolje
  • 50 g ristede peanøtter
  • 2 røde paprika, strimlet
  • salt, pepper
Oppskrift
  1. Tilbered Uncle Ben's®-risen som anvist på pakken.
  2. Wok scampi i 3 min i olje på høy varme.
  3. Krydre med salt og pepper og still til siden.
  4. Stek deretter paprika og vårløk i 5 min på middels høy varme. Tilsett ris, finhakket koriander, salt og pepper. La retten simre på middels varme i 5 min samtidig som du rører rundt.
  5. Varm opp currysausen og tilsett scampi.
  6. Server sausen over risen og strø over peanøtter og koriander.