Vegansk soppblanding med ris
Med sopp og østerssopp
Tid 20 mins Porsjoner 2 personer Kjøkken Andre tradisjonelle oppskrifter
Ingredienser
  • 200g sopp
  • 100g østerssopp
  • 12 cherrytomater
  • 60g baby spinat
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss vegetabilsk olje
  • 250 ml soyakrem 15% fett
  • 100 ml grønnsakskraft
  • 1 ts paprikapulver
  • Salt og pepper til krydder
  • 1 pakke Uncle Ben’s® Express Jasmin & Basmati
Oppskrift
  1. Rengjør sopp. Skjær soppen i kvadrater og del østerssoppen i to.
  2. Vask tomater og spinat. Fjern tomatene fra stilken og del dem i to.
  3. Skrell og finhakk hvitløk.
  4. Varm opp en stor, dyp panne med olje og stek soppen og hvitløken kraftig.
  5. Tilsett så tomater og spinat og la alt steke kort.
  6. Glaser deretter med soyakrem og buljongen og la det surre på svak varme i ca 5 minutter.
  7. Krydre alt med paprika, salt og pepper.
  8. Tilbered og server ris i henhold til instruksjonene i pakken.
  9. Server med soppen med ris
  10. Tips: Retten kan pyntes med fersk karse.
Informasjonskapselinnstillinger