Spicy asiatisk kyllingsalat med ingefær og peanøttsmør
Tid 60 mins Porsjoner 4 personer Kjøkken Thai
Ingredienser
  • 2 poser Fullkornsris, Boil-in-Bag
  • 20 g ingefær, revet
  • 60 ml lys soyasaus
  • 1 middels stor løk, finhakket
  • 1-2 ss jalapeños, grovt hakket
  • 1-2 ss peanøttsmør
  • 2 agurker
  • 1 stor bunt frisk basilikum
  • 250 g fersk spinat, skyllet og hakket
  • 500 g stekt kylling
  • 100 ml eddik
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ts cayennepepper
  • 1-2 ss sukker
  • 50 ml vegetabilsk olje
Oppskrift
  1. Tilbered risen som anvist på pakken og la den kjøle ned.
  2. Pisk sammen peanøttsmør, eddik, olje, soya, sukker, ingefær, hvitløk og caynnepepper med en visp.
  3. Kutt agurkskivene og bland risen sammen med dressingen, kyllingen og løken. Dekk det til og la det kjøle ned.
  4. Rett før servering blander du i spinat, basilikum og jalapeño