Slow cooker tikka masala
Tid 185 mins Porsjoner 2 personer Kjøkken Indian
Ingredienser
  • 1 ss. solsikkeolje
  • 4 kyllinglår uten skinn og ben
  • 1 gul løk, hakket
  • 1 ss. Tikka Curry Paste
  • 400 g hermetiske tomater
  • 200 ml kokosmelk
  • Liten håndfull koriander, fjern stilkene
  • 1 pakke med Uncle Ben's® Indian Rice
Oppskrift
  1. Sett en stekepanne på høy varme. Tilsett olje og stek kylling til den er brun. Skru ned på middels varme og tilsett løk samt karripasta. Stek i 2-3 minutter eller til krydderne utløser aroma.
  2. Rør inn de hakkede tomatene og kokosmelken og hell det hele direkte i en slow cooker uten lokk på. La den koke på svak varme i minst 3 timer til kyllingen er mør.
  3. Varm Uncle Ben's® ris som anvist på pakken. Server ris og karri og pynt med korianderblader.
Informasjonskapselinnstillinger