Paella
Tid 30 mins Porsjoner 4 personer Kjøkken Andre tradisjonelle oppskrifter
Ingredienser
  • 250 g Langkornet ris, Løs
  • 200 gr blekkspruter
  • 4 ss frosne erter
  • 1 grøn paprika
  • 2 poser saffran
  • 100 gr kreps
  • 650 ml kyllingbuljong
  • 2 kyllingfiléter
  • olivenolje
  • 50 gr reker
  • 1 rød paprika
  • salt og pepper
  • sitronskiver
Oppskrift
  1. Varm opp litt olivenolje i en stekepanne
  2. Skjær kyllingfilétene i 2-3 cm store biter, krydre med salt og pepper og stek gyllenbrun på alle sider.
  3. Tilsett Uncle Ben's®-ris, som du steker lett sammen med kyllingen og hell deretter over kyllingbuljongen.
  4. Skjær paprika i strimler og bland med risen og kyllingen, sammen med erter, blekksprut og saffran.
  5. La det simre på lav varme til risen nesten er ferdig (når det bare et litt væske igjen).
  6. Legg krepsene øverst på risblandingen.
  7. La pannen stå med lokk på i ytterligere 5 minutter til krepsene er ferdig.
  8. Strø over sitronskiver og servér straks.