Meksikansk kylling pitabrød
Tid 25 mins Porsjoner 2 personer Kjøkken Mexican
Ingredienser
  • 1 ss. solsikkeolje
  • 2 kyllingbryst
  • 1/2 ts. Paprika
  • 1/2 ts. Tørket oregano
  • 1/2 ts. Spisskummen
  • 1/4 ts. Løk pulver
  • 1/4 ts. Hvitløk pulver
  • 2 tomater, fjern kjerner og hakk
  • 1 liten rødløk, hakket
  • En liten håndfull koriander, hakket
  • 1 avokado, fjern steiner og kutt
  • 2 pitabrød eller tortillainnpakning
  • 1 pose Uncle Ben's® Express Meksikansk Ris
Oppskrift
  1. Legg kyllingbrystene mellom to biter bakepapir og bruk en kakevals for å flate dem ut slik at de har samme tykkelse. Pensle med olje og med tørkede krydder og urter.
  2. Stek kyllingen på middels varme i ca. 10-12 minutter til de er gyldne og gjennomstekte.
  3. Bland tomater, løk og koriander. Hakk og skjær kyllingen i skiver i ønsket størrelse. Begynn deretter å fylle pitabrødene dine med forskjellige lag med salat, avokado og kylling. Risen kan varmes opp og legges i pitabrødet eller serveres ved siden av.
Informasjonskapselinnstillinger