Kyllingsalat med eple, valnøtt og fullkornsris
Tid 30 mins Porsjoner 6 personer Kjøkken Andre tradisjonelle oppskrifter
Ingredienser
  • 3 poser Uncle Ben’s® Boil-in-Bag fullkornsris
  • 6 ss balsamico-vinaigrette, lavkalori
  • 2 ss hakket frisk salvie
  • 400-500 g stekt og strimlet kyllingbryst uten skinn
  • 2 middels store grønne epler i tynne skiver
  • 2,5 dl finhakket rødløk (valgfritt)
  • 3/4 dl grovhakkede og ristede valnøtter
Oppskrift
  1. Tilbered Uncle Ben's® Boil-in-Bag fullkornsris i henhold til instruksjonene på pakken og avkjøl deretter risen.
  2. Hvis kyllingen ikke allerede er stekt, stek den på middels varme til den er gjennomstekt.
  3. Bland kylling, epler, løk, valnøtter og balsamicovinaigrette sammen i en stor bolle.
  4. Pynt med frisk salvie.
  5. Severes kald eller romtemperert.