Kylling- og grønnsaksragu med fullkornsris
Tid 45 mins Porsjoner 4 personer Kjøkken Andre tradisjonelle oppskrifter
Ingredienser
  • 2 poser Uncle Ben’s® Boil-in-Bag fullkornsris
  • Stekespray
  • 300-400 g kyllingfilet
  • 4 hvitløksfedd, i skiver
  • 2,5 dl grønne bønner
  • 2,5 dl squash, i skiver
  • 2,5 dl champignon, i skiver
  • 3/4 ts frisk timian (eller 1/4 ts tørket)
  • 1-1/2 ts frisk basilikum (eller 1/2 ts tørket)
  • 2 tomater, hver delt i 8 båter
  • Salt og pepper
Oppskrift
  1. Tilbered Uncle Ben’s® Boil-in-Bag fullkornsris i henhold til instruksjonene på pakken.
  2. Spray et godt lag med stekespray i bunnen av en stor stekepanne med slippbelegg.
  3. Legg i kyllingen og stek den i 2-3 minutter på hver side på middels varme, eller til kyllingen er gjennomstekt.
  4. Ta kyllingen ut av pannen og legg til side.
  5. Legg i hvitløk, grønne bønner og squash, og stek i 2-3 minutter.
  6. Ha i sopp og urter og stek videre i ytterligere 2 minutter.
  7. Ha i tomatene og stek til alt er gjennomvarmt.
  8. Smak til med salt og pepper.
  9. Hell grønnsakene over kyllingen og server med ris.