Grillet kylling med guacamole og rissalat med mynte og lime
Tid 30 mins Porsjoner 4 personer Kjøkken Andre tradisjonelle oppskrifter
Ingredienser
  • 2 poser Langkornet ris, 10 minutter, Boil-in-Bag
  • 1 hvitløksfedd
  • 2 finhakkede kvister mynte
  • 1 knippe koriander, finhakket
  • 4 kylllingfiléter
  • 1 lime, presset og revet
  • 100 gr marinerte tomater
  • 1 moden avokado
  • 1 ss olivenolje
  • 1 rødløk
  • 1 tomat i terninger, uten tomatfrø
Oppskrift
  1. Guacamole: skrell avokado og mos den med en gaffel. Bland i saften fra limen så du unngår missfarging. Finhakk rødløken og press hvitløken. Bland løk, hvitløk, tomat skåret i terninger og finhakket koriander med avokado. Hell i olivenolje samtidig som du
  2. Kok risen som anvist på pakken.
  3. Bland hakket mynte, marinerte tomater og revet limeskall med risen.
  4. Grill kyllingen til den blir gyllen.
  5. Legg risen på et oppvarmet fat og legg kyllingfilétene over.
  6. Varm opp guacamolen lett i en microbølgeovn og legg guacamole over kyllingen.
  7. Strø over mynte og marinerte tomater.