Knasende meksikansk salat med avokado og chili
Med nachos og fersk lime
Tid 20 mins Porsjoner 2 personer Kjøkken Mexican
Ingredienser
Oppskrift
  1. Tilbered ris i henhold til instruksjonene på pakken og la det avkjøles.
  2. Halv avokado og fjern kjernen og skallet. Skjær så i terninger.
  3. Fjern tomatene fra stilken og skjer i terninger.
  4. Skrell løken og skjær i terninger. Skjær chili i fine ringer.
  5. Vask salaten, rist den tørr og skjær i små biter.
  6. Ha risen i en bolle sammen med tomater, avokado, løk, chili, nachos, stekt løk og salat.
  7. Drypp alt med eddik og olivenolje, bland forsiktig og smak til med salt.
  8. Server salaten med en gang.
  9. Tips: Hvis du vil, kan du blande yoghurt med litt sitronsaft, olivenolje, salt og pepper og servere med den.
Informasjonskapselinnstillinger