Grillet torsk
Tid 35 mins Porsjoner 2 personer Kjøkken Andre tradisjonelle oppskrifter
Ingredienser
  • 1 ss olivenolje
  • 2 torskefilet, fjern skinnet
  • 1 hvitløk, hakket
  • 150g cherrytomater, halvert
  • 1 fedd hvitløk, knust
  • 2 ansjosfileter, hakket
  • 110g grønne bønner, skjær endene av
  • 1 pose Uncle Ben's® tomat og basilikum
Oppskrift
  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Hell olje, tomater, hvitløk og ansjos i en stekeplate med krydder og bland. Stekes i ovnen i 15 minutter til tomatene sprekker og løken blir myk.
  2. Legg torskefiletene i tomatblandingen uten å dekke toppen slik at de kan karamelliseres. Stek i 15 minutter til torsken er sprukket og gjennomstekt.
  3. Kok opp vann med en klype salt når det er 5 minutter baketid igjen. Blansjer deretter de grønne bønnene i 3-4 minutter, så de fremdeles er sprø og knasende.
  4. Rett før servering kan du varme Uncle Ben’s® ris, som anvist på pakken. Legg en torskefilet på hver tallerken og legg tomatblandingen på toppen. Tilsett deretter bønner og ris på tallerkenen. God matlyst!
Informasjonskapselinnstillinger