Fruktig bladbete og ananas karri
Med kokosmelk og fersk ingefær
Tid 20 mins Porsjoner 2 personer Kjøkken Indian
Ingredienser
  • 2 gulrøtter
  • 250 g sveitsisk bladbete
  • 250g ananas
  • 1 fedd hvitløk
  • 30g ingefær
  • 1 ss vegetabilsk olje
  • Salt etter smak
  • 1 ts karri
  • 500 ml kokosmelk
  • Soyasaus etter smak
  • 1 pakke ekspress ris curry ris
  • Koriander for pynt
Oppskrift
  1. Skrell gulrøttene og skjær i pinner. Separer det grønne fra bladbeten og skjær i fine strimler. Skjær bladbetestilkene i pinner.
  2. Fjern skallet og stilken fra ananas og terninger.
  3. Skrell hvitløk og ingefær, og skjær i fine skiver.
  4. Varm oljen i en wok eller dyp panne og stek grønnsakspinner, hvitløk og ingefær på middels varme i ca 5 minutter. Krydre med salt og karri.
  5. Tilsett så det grønne fra bladbeten, tilsett kokosmelk og la det surre i ca 3 minutter.
  6. Smak til med soya
  7. Varm opp risen i henhold til instruksjonene på pakken og server med karri.
  8. Hvis du vil, kan du pynt alt med friske korianderblader.
  9. Tips: Babyananas kan også brukes til ananas, den er søtere og mer aromatisk.
Informasjonskapselinnstillinger