Basmatiris med kylling, brokkoli og cashews
Tid 30 mins Porsjoner 4 personer Kjøkken Indian
Ingredienser
  • 2 poser Basmatiris, Boil-in-Bag
  • 1 glass Indisk: Medium curry
  • 400 g brokkoli (buketten)
  • 50 g cashewnøtter
  • 2 ss flytende honning
  • 4 hvitløksfedd
  • 0,4 L kyllingbuljong
  • 600 g ternet kyllingfilét
  • 2 ts maizena®
  • saften og revet skall fra 1 lime
  • salt, svart pepper
  • 2 ss solsikkeolje
Oppskrift
  1. Kok Uncle Ben’s® Basmatiris som angitt på pakken
  2. Rist cashewnøttene i en teflon panne. Still til siden.
  3. Varm opp olj i en wok og stek kyllingen i ca 5 minutter. Ta kyllingen av pannen.
  4. Press hvitløk og wok den sammen med brokkolien i 5 min.
  5. Bland buljong, maizena® og honning og hell blandingen i wokken.
  6. Tilsett deretter kylling, ris, saften fra lime, salt og pepper og wok alt sammen i 5 minutter på høy varme
  7. Strø over cashewnøtter og limeskall, servér retten varm. Varm opp currysausen og servér den ved siden av.